Rain Over Me


Jippi!

icon

Tipsar en parfym!

1 ny kommentar

icon

Ätit klart!

1 ny kommentar

icon

The day!

1 ny kommentar

icon

Middag!

4 nya kommentarer

Fortsätt att kommentera! ♥ Man vill bara blogga mer när man får mer kommentarer! Tack så mycket sötisar! ♥ :D
Kram!

Tipsar en parfym!

Ahh, den luktar sååååååå gott!
Jag o pappa köpte en sån till farmor i julklapp och jag älskar den! Luktar typ alltid på den hemma hos henne! Måste spara till en sån! ♥

Orkade inte..

Titta på nåt pogram! Haha, hörs! ♥

Ätit klart!

Nu har jag ätit klart och ska snart se på:

Eller:
Väljer nog Top Model.. Om man nu kan se det på datorn?..

Vad gör ni nu?


tjajaja (hatar rubriker)!

Nu är jag home. Jag har varit med kusse, dada, farmor, mormor och moster :P ♥ Först när vi mötte dom gick vi till Mc för alla var lite småhungriga, efter det gjorde vi en privat sak jag inte kommer ta upp i bloggen, efter det satte vi oss på en mysig plats och åt glass ♥ Och gick runt lite. Sen gick vi tillbaka till pendeln och vinkade adjö! Det låter som om vi har gjort allt detdär super snabbt fast det har tagit hela dagen och jag hade toppen! Och så har jag fått lite klädr och pengar ;) ♥
Tog inga bilder för jag glömde mobben hemma.. Nu ska jag gå och käka!
Hörs!
Kramisar!

The day!

Idag har jag bara chillat med pappa vid ett bad. Vi badade 2 gånger och tränade lite ;) Sen gjorde vi inte så mycket mer. Snart ska jag gå och duscha och sen blir det dax för flight 29 down! ♥
Imorgon kommer min mormor, moster och kusse ♥ Längtar!

Kram!

Middag!

Till middag blev det nudlar!








-

Nu har jag tittat på 2 avsnitt av flight 29 down, dom är rätt spännande! Ska fortsätta se imorgon och nu ska jag bara chilla med facebook och bloggar!


Kram!

Nu:

Flight 29 down.
Det är många som säger att den är bra, så jag ger den ett försök!

Kram!

Hejsan alla bajsungar, har ni det bra? ;)

Haha!

Återgår till det jag igentligen skulle säga.. :P
Today har jag hängt med Salt ♥ Först på morgonen regnade det och var mulet och då förstås tar jag på mig tjocktröja thights och shorts. Sen när hon kom blev det typ jätte soligt så jag bytte till en tunnare kofta (fortfarande ganska varmt). En stund senare var vi badsugna så vi gick till ett badhus och det var stängt. Typiskt. Sen när vi kom hem ringde pappa och sa att vi kunde mötas i ett place och fika och bada i en mysig sjö, det gjorde vi ;) Det var super mysigt!
Vi hörs!


Kram Bulle!

Är det någon som kan fixa en gratis design till mig? Har typ panik!


Jävla rubrik skit :)

Idag var jag och Sofi aoch badade. Det är riktigt hot ute. Men men vi var vid en ganska liten strand fast det var typ ingen strand fast det fanns iallafall brygga ;) Innan var vi en liten bit därifrån och tänkte bada, men Sofia halkade på en sten och gjorde illa sig, så vi badade inte på det livsfarliga stället. Vi hade med oss hennes älskade badring som vi åkte runt på en bit ut, nice nice! Vi plockade en näckros i vatten fast vi var rädda att vi skulle fastna i alla saker så vi åkte bort därifrån snabbt :p Sen köpte vi glass och körv ♥ På hemvägen blev det super hett så vi köpte glass igen ;)
När vi kom hem till henne var klockan 17.00 typ så vi åt middag och sen gjorde vi inte så mycket. Typ 19.39 följde hon med mig till bussen och jag åkte hem. Och nu är jag hemma och skriver. Snart ska jag ta en dusch och sen bara  vara inne på the data ♥
Och imorgon kommer Sofia hit och vi ska typ åka och bada eller hitta på nåt kul!
Bilder:

Näckros ♥

Skor ♥

"Mini" vattenfall!


Kram Bulle!

God natt ! ♥

Imorgon åker jag till Sofia!
Vi hörs imorgon God natt! ♥

Tja Brudar/Boys!

Idag har jag varit med farmor. Gjorde inte så mycket där, klockan 16.00 kom pappa och vi gick ner och badade. ♥ Sen efter det åt vi middag och åkte hem. Snart ska pappa klippa topparna på mig för dom börjar bli riktigt slita.. Vi hörs senare!



Kramisar!

helloooooooooooooooooo!

Nu har jag dushat klar, fast det tog inte såhär långt tid det var bara det att min pappa dushade innan mig och det tog lite tid..
Btw! Idag har jag varit med Sofia som jag sa. Vi badade och hade typ en liten picknick på en klippa även fast det var molnigt. Super mysigt ♥ Sen hoppade vi studsmatta och chillade ;)
Bilder:



Salt´s place ♥

Bulle´s place ♥

Här badade vi ;)

Badringen var med! Haha! ♥

KRAM BULLE!

Snabb uppdadering!

Nu ska jag gå och dusha, smörja in mig och massa annat gott&blandat!
Skriver om dagen sen!
puss hej! ♥

Kram Bulle

tjajajajajajajjajajajajajajajja!

Har inte bloggat på hela dagen, men men jag har inte hunnit :P Jag har tillbringat min lilla dag hos farmor! Hade jättemysigt där. När jag mötte farmor åkte vi och handlade mat sen när vi kom hem lagade vi maten :D Haha, jag skalade 14 potatisar!! Tänk dig 14 stycken!! :P Sen efter det kom Karin och Pappa, då åt vi lite mat och efter det fikade vi lite och bara myste. Jag och pappa spelade pingis och vi lyckade med 178 slag eller vad man ska säga. Sen åkte vi hem vid 21.00 och kom hem 22.00 och nu tog jag en snabb dusch!
Imorgon drar jag till Sofia vid 10.30 och vi ska typ bada i regnet eller i solen :) Grymt kul! ♥

Bild på mig och några friends ♥
Hörs! / Bulle

ADELE ÄR SÅ JÄVLA BRA! LYSSNA BARA!

Spola till 01.09

Kram Bulle!

God morgon!

Ojoj, vaknade för en timme sen men hade alarm på 09.30, haha! Om ca en och en halv timme ska jag möta farmor för vi ska åka hem till henne eller göra något annat, vi hörs!

Visst är vädret dåligt? Eller vad tycker ni?.. (Svara gärna ♥)



Kram Bulle!

Sista inlägget för idag!

Snart ska jag stänga av daorn för jag ska upp tidigt imorgon så god natt sov gott! ♥
Kram Bulle!


Såhär såg jag ut idag:


Enkel outfit

Bilder från Malmö + Dannmark!


Tivoli:




Dåligt fotto,jag o Vickan åker demonen! ( Vi i mitten )


sexi

Man kunde vinna parfymer..

Och i´pods (stavning)

En karusell vi åkte :P
Malmö:



Turning Torso!

Turning Torso!

Turning Torso!

Turning Torso!

Turning Torso!



Hund spår
Det var alla! Fast vi tog jättemånga på tåget hem, fast dom får jag inte visa :P
Love Bulle

Hejsan gulle grisar!

Today har jag hängt med dada o Karin, vi var och badade! Super mysigt ♥ Vi hade typ picknik sen badade vi några gånger och tränade, fett nice :P När jag kom hem kom Vickan och vi såg  Släkten är värst 3! Typ bästa filmen ever! ♥ -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fan va tråkigt inlägg, har inget mer b att säga vi hörs!

Love Bulle

506 inlägget!

hejhejehejehjehejehj!
Har inte bloggat på hela dagen så det är väl dax att göra det. Idag har jag hängt med Vickan och hennes lillasyrra. Vi var i ett köpcenter och jag köpte en " surprice bag ", som bara kostade 50 kr fast den var värd 500! I den fick jag en själ, 3 par örhängen, 2 halsband. Fast man kunde inte välja saker själv, för man bara tog en påse och där fanns det massa saker i. Sen när vi kom hem gick jag och Vickan hem till mig och tittade på Släkten är värre, haha en av mina favorit filmer ♥ Det var nog allt, och nyss har jag typ sorterat mina örhängen.
VI HÖRS!


Ps Imorgon laddar jag upp bilderna från Malmö, för jag har verkligen ingen lust nu.. Och snälla börja kommentera! ♥
Love Bulle

Hemma från Malmö!

Fast jag har varit hemma i nån timme.. Tänkte blogga på direkten men eftersom jag inte får några kommentarer och statistiken suger så känndes det fullt meningslöst.
Jaja, men nu tänker jag göra det iallafall :)
Eftersom jag bara har varit bortia i 2 dagar kan jag nog berätta allt vi har gjort. På onsdagen träffade jag och min dada Vickan, sen någon gång träffade vi Karin och åkte tåg i 4 timmar till Malmö. När vi kom fran packade vi upp och allt detdär som man gör. Efter det åkte vi in till Dannmark ( Köpenhamn ). Där gick vi runt lite i stan i typ 2-3 timmar, men sen kommer det roligaste VI ÅKTE PÅ TIVOLI! ♥ Tivolit heter Tivoli :P Det var super! ♥ Vi stannade där tills typ 22.30. Sen när vi kom hem var klockan 00.30 typ så vi gick och la oss för alla var slut efter en lång dag! .Nästa morgon regnade det.. Fast jag och Vickan gick runt där i stan i Malmö och hon köpte en bikini överdel. Sen till lunch åt vi kina mat. När vi hade ätit klart gick vi till Åhlens och luktade på massa parfymer ♥ När det var klart gick vi upp till hotellet och lånade Beck, fast vi kunde aldrig få på filmen så vi skippade det. Sen var det typ redan middag så vi åt på en resturang och gick hem där i från klockan 21.30, när vi kom hem tittade vi på " Släkten är värs", haha as kul film.
Nästa dag åt vi frukost och allt som man gör på morgonen fast klockan 11.00 checkade vi ut. Sen gick vi och tittade på en strand, fast det var mulet väder och åt hamburgare och pommes, när vi var färdiga med det gick jag och Vickan och letade efter en bikini underdel till henne. Klockan blev redan halv fyra så vi var tvunga att gå till hotellet hämta våran packning och åka hem med tåget!
Så har min resa varit! :p ♥

Vi hörs!

Ps Ni får bilder imorgon för min mobil har laddat ur..

Tja Tja!

Lite snabbt om dagen:
Jag badade med Sofia, efter det var vi på ett place och jag köpte bikini underdel och hårinpackning, sen var vi hemma hos mig och vi har spelat massor av as roliga spel på spela.se :p ♥ Nu har jag packa klart för jag ska åka till malmö imorgon med Vickan, pappa och Karin ♥ Vi ska bara vara där i 2 dagar. Snart ska jag hoppa in i dushen så man känner sig lite fräsh ;) Jaja, jag bloggar när jag kommer hem från malmö, PUSS OCH KRAM SÖTISAR!



Stora kramar från Bulle!

Tjenare

Hur ska jag börja detta inlägg?
Ja, ehh salt gick typ nyss hem det är rikitigt b.. Idag åkte vi in till stan och var där i 7 timmar fast tanken var bara att jag skulle köpa en bikini :P Jag köpte en bikini överdel och present till Vickan för hon har fyllt år ♥ Vi åt på Mc och typ gick runt i butiker i flera timmar för jag var ute efter en bikini underdel och Salt skulleköpa en magtröja typ.
Det var super, och imorgon kanske hon ska följa med och bada och efter det ska vi till ett annat place och då ska jag minnsan köpa en underdel :)
Såhär har min skojjiga dag varit, hoppas ni har haft lika kul som mig så hörs vi kanske lite senare!
Puss&Kram Bulle ♥

Snabb uppdadering!

Nu sitter jag och Salt i min säng och käkar kaka grejimojj, hörs! ♥♥

NÅTTARÖ

Jag är hemma! För typ några timmar sen typ.. Har haft jättekul och mysigt i Nåttarö ♥ Pallar inte berätta allt så bilder hjälper nog lite:






driv + äcklig hand..



herregud min min..



misslyckad hoppbild..
















Hörs!

Sista inlägget för veckan!

Sista inlägget för veckan!
Kommer sakna er grymt! ♥ Vi hörs om en vecka!
Bye sweetis ♥


17:27

Fy fan vilken dålig rubrik :p
Nu har jag packat klart! Imorgon klockan typ 8:30 måste jag vakna, sen möter vi Vickan vid 9:40.
Idag har jag varit hos min farmor, innan det lämande vi en film och jag köpte en hårinpackning på Åhlens

Den köpte jag (ingen bryr sig) :p haha!
Har det bra! ♥

Kram Bulle

SISTA INLÄGGET FÖR IDAG!

Nu gör jag en liten snabb uppdadering, har börjat packa lite men ska packa imorgon med Vickan. Så hoppas alla har en bra kväll!

GOD NATT SÖTISAR ♥



ps: på måndag åker jag och är borta i en vecka + ingen kommer gästblogga..
PUSS&KRAM BULLE!

ADELE ÄR OTROLIGT BRA!

Spola till 1.20

/Bulle

NY DESIGN!

NY DESIGN!

Lite kort om dagen!

Jag var hos mina kussar för Simon fyller 11 snart ;) Vi badade i hans pool, hoppade studsmatta och cyklade på hans Bmx (haha, vet inte hur man stavar det). Och nu har jag varit i tvättstugan och tvättt för att på Måndag ska jag åka till skärgården med Vickan och då måsta man ha lite rena och fräsha kläder ;)
Nu ska jag fixa med designen eftersom hon som ska göra en desig åt mig inte gör det, så jag vill ha en header medans :)


-


Kramisar!

Snabb uppdadering!

Nu ska jag gå med pappa till tvättstugan, berättar om dagen senare!

/Bulle

hemma !

Kom exakt nyss, sprang in och började blogga :p. Idag vaknade jag halv 6, herregud alltså har nog aldrig vaknat så tidigt i mitt liv :o Förutom när jag skulle åka till Grekland då vakande jag typ klockan 4.00, jaja + jag var inte ens trött! Efter typ några sekunder vakande Ebba också :p ♥ Vi åt typ frukost klockan 8.00 sen tittade vi på Vampire Diaries i typ 7 timmar, haha! Den är fett bra asså! Fast vi hann bara se klart cd 2 i säsong 1.. Efter det åt vi middag och ännu efter det spelade vi kort :p, och jag lekte vampyr.. ;) Har typ blivit beroende av vampyrer, haha.. Och igår var vi och badade och Ebba fick sitta på min rygg och jag gjorde massa karuseller från Grönan, fast jag kom på dom t.ex rullis, eller snurris.. :D
Haha, det var allt! Vi hörs senare! ♥

Ni har sett bilder förut, jag vet..

NU:

Sommarmord på tv!

ÄNDRADE PLANER!

ÄNDRADE PLANER!
Jag ska sova hos Ebba imorgon istället, pallar inte förklara varför. Men dagen idag har jag tillbringat med Vickan, hennes nya blogg: http://holavickan.blogg.se !





Meddelande!

Tänkte bara meddela om att jag ska sova hos Ebba imorgon så det här blir sista inlägget tills på Torsdag kväll typ!
puss&kram Bulle'

Jag är kär i en ängel

Du kanske tycker jag verkat borta i tankar
Ooohh, det kanske stämmer
Som om jag hade nåt bättre för mig
Som om jag inte lyssna längre
Och det gör jag inte heller när jag tänkte på en ängel
Hur kan det va snöflingor i april?
Hål i skorna och jag går i ösregnet 
Och bilarna kör nästan över mig men jag märker inget
Och nu går hon runt här inne i huvet 
Och jag går mot henne vart jag än går

Jag är kär i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
Och det verkar som solen aldrig når 
Längre än dit min Natalie går
Jag är i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
Och det verkar som solen aldrig når 
Aldrig än dit min Natalie går
Aldrig längre än dit min Natalie går
Aldrig längre än dit min Natalie går

Men hennes vänner på resturangen
Tror och tyckte jag var dum i huvet
Men jag visste att hon inte brydde sig
Jag går mot henne vart jag än går

Jag är kär i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
Och det verkar som solen aldrig når 
Längre än dit min Natalie går
Jag är kär i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
Och det verkar som solen aldrig når
Aldrig längre än dit min Natalie går
Aldrig längre än dit min Natalie går


Tja

En snabb uppdadering, nu sitter jag hemma hos Vickan fast nu är hon på toa och kommer snart så tjarå!♥
//Bulle

Födelsedagspresenter!

Linne/tunika


Pappa köpte fel, men han ska byta till en annan :)

+ Halsband, 4 böcker, en frida tidning, hårspännen, dushkräm,shampoo,balsam, pengar, bilder från Grekland. Det var typ det, dom sakerna kommer från: Pappa, Farmor och mina kusiner ♥

Såhär såg jag ut idag:

+ Svarta thigts, blåa converse och en vit converse väska!

Kollo kompisar:


Hasse♥


Elvis♥
Mika♥


Bosse♥
*ingen blogg*


Awa, Mika och Vickan ♥


Vickan, Bosse och Hasse ♥


Valpen, Emma, Hasse, Elvis, Vickan och jag ♥


Valpen♥  Driv bild!




Han ba: - Jag ser ju ut som ett sär på alla bilder! HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Johan är en av dom bästa kolloledarna i hela världen!♥♥♥


Kram!

Måndag

Hur ska jag börja detta inlägg?
Har haft jätte nice dag med Vickan ♥ Typ klockan halv ett eller vad nu klockan var kom Vickan till mig. Först var vi inne på facebook och skulle fxa några saker på hennes, sen var vi film sugna så vi tänkte se " Remember Me", men jag berättade massa spännande saker från filmen igår så hon ville se den istället, sagt och gjort vi tittade på den istället. Men den var ganska bra så varför inte titta på den 2 gånger ;p Efter det tänkte vi se Remember me fast vi orkade bara se i några minuter sen blev den tråkig.. Sen ringde vi några kollo kompisar fast bara en svarade..
Efter det haha mycket "efter det" jaja efter det cyklade vi hem till henne åt middag, plockade bär och mosade sen åt vi med hennes lillasyster, sen klädde vi ut oss till agenter hahahah och gick runt men låten: Lipstick. Och nu sitter jag på balkongen och hör musik från tv:n det är typ Lotta på Liseberg. Så har min dag sett ut, puss&kram Bulle!

GOD MORGON!

GOD MORGON!
Vaknade vid halv tolv och har nyss ätit frukost. Idag vet jag inte vad jag ska göra, vädret kan jag inte direkt hissa.. Lite senare idag får ni bilder för nu är jag inne på dadas dator och det blir fail när man ska ladda upp bilder där. Snart kommer nog en design.. Filmen igår var ganska bra ;)

Vi hörs! :*

HISS !

Spetstrosor! Så himla snyggt !





o!o

HejsanSvejsan!
Efter mina kussar var här så åkte jag pappa och Karin (pappas tjej) och badade. Efter det åt vi kebab och hyrde en film som heter: Lungt vatten. Vi ska nog se den snart så det blir nog ingen bloggning förns imorgon. 
Jag lovar att jag lägger upp bilder från kollo imorgon och bilder på några av mina presenter kanske?.. ;)
Ni får ha en toppen kväll sötnosar! ♥

Kram Bulle!

ADELE


tjajajajajajajjajajajajajajajja!

Sorry att jag inte orkade blogga igår, var nära att ta bort bloggen.. Men jag ångrade mig! Som ni vet har jag varit på kollo ♥ Granliden är världens bästa kollo ! ♥ Jag och Vickan stor grät på bussen när vi skulle åka hem.. Jaja, jag har iallafall haft sjukt roligt där!

Nu är mina kusiner hemma hos mig, eftersom jag har fyllt 12 (: Simon sitter brevid mig och hatar mig för jag har skrivit om honom i min blogg ;) Ikväll får ni några bilder från Granliden, så vi hörs då! puss&kram

-

Orkar verkligen inte blogga, kanske gör det imorgon men ska nog skaffa en ny blogg..

RSS 2.0