Hej bloggen!

Sämsta rubriken ever..
Men men idag var jag med Vicky, Vickan alltså. Vi var i ett köpcentrum typ. Okej, jag vet det låter helt töntigt att säga köpcentrum hela tiden men jag vill tyvärr inte säga vilket köpcentrum jag är på, hahaha ;P Vi gick runt som töntar och snackade med okända.. :)
Sen gick vi hem till mig och tittade på The last song. Efter det cyklade vi hem till Vickan och åt middag sen cyklade vi till en affär nära mig och köpte något mjäll shampoo, för jag märkte idag att jag har mjäll..
Imorgon åker jag på kollo så jag kommer inte blogga på tio dagar + ingen kommer gästblogga så ha det så bra så ses vi om tio dagar! ♥





Vem bär den bäst ?

Pink                                                                                 Shakira
Vad tycker ni? ♥

Dessie


Vad tycker ni om Dessies nya låt?
Själv tycker jag att den är ganska bra, fast inte bäst direkt..
Den blir faktist bättre varje gång man lyssnar!

länk

http://holanike.blogg.se/

länk

http://holanike.blogg.se/

Rubriken failade

Helvete det åskar och jag har sett två blixtrar! :o Fett scary, men man ska väl stänga av datorn om det blixtrar? But.. Who carse. Jag hade tur att jag hann komma hem innan det började regna (: Idag var jag med Sofia, som jag sa förut, men jag åkte hem vid 16:00 för hennes farmor skulle komma. Vi var i ett köpcentrum och käkade lunch på donken, sen köpte vi lite godis och tittade lite i affärer sen åkte vi hem till henne och hoppade studsmatta och tittade på Beck - The Monyman.
Bilder:
På bussen till "köpcentrumet":

Jag sitter och sjunger!



-

Såhär ser det ut efter vi har ätit :D




Salt spillde ketchup..

Bulle spillde ketchup..

Milkshake!

Mini mentos!

HockyPulver!

Någon godis!

Mosad mentos!
I provrummet:





Nu måste jag packa, så vi hörs!
Kram Bulle

godmorgon!

Nu sitter jag i min säng och äter mannafrutti! ♥
Klockan 10.00 ska jag åka till Sofia så jag måste skynda mig, men vi hörs ikväll eller lite senare hemma hos Sofia (:




Det här ska fixas ikväll!

- Ladda ner filmer.
- Ringa Sofia.
- Packa lite till kollo.
- Fixa middag.
- Blogga (kanske)
!

HEJ ALLIHOPPA!

Har saknat er ♥ Nu är jag hemma efter en härlig vecka i Grekland/Lefkas. Vårt hotell hette: Sun Family Lefko. Vet ni, jag har varit på den tredje vackraste standen i hela världen! Porto Katsiki hette den, helt underbar! Varje lunch och middag åt vi på resturang, jag har en favvo resturang ;) Vi hyrde bil i två dagar och åkte till Porto Katsiki och en annan starand som hette Kathisma. Sen har vi hängt på beachen, jag har blivit väldigt brun ;) Juste varje kväll satt vi på mina kusiners balkong och spelade uno ♥ fett kul spel.. ;p Haha, hoppas ni också har haft kul så hörs vi senare!
Ps kanske kommer lite hux flux men på Torsdag ska jag på kollo med Vickan, så jag kommer inte blogga på tio dagar men ska försöka hitta en gästbloggar!
Bilder från Grekland:
På planet dit:



I Grekland:


Haha, jag och Simon letar efter euro i poolen med cyklop (stavning), vi hittade ganska mycket.


egobild ♥


från mina kusiners balkong, ↑ - det är poolen ;) + det regnade..som ni kanske ser.



någon fail bild?

Familj ♥


blonder (simon)


Vi badar i Porto Katsiki!


Ser inte så fint ut men det var AMAZING                            ↑ - min dada








Någon grotta i porto katsiki


Någon lite strand påvägen hem från porto katsiki :)




Simon testar peruk

Liten blid från stranden vid vårat hotell :)
Har flera bilder på en annan kamera som är konstig så jag pallar inte ladda upp dom!
Kram Bulle!




Dushen - Maja

Ska duscha alldeles strax. Haha, onödigt inlägg. Ja, jag vet.

Fototävling - Maja

Jag är med i Lovisas fototävling, klicka HÄR för att vara med. Man vinner tre veckors länkning.

Dagen - Maja

Förlåt för att jag verkligen suger på att blogga, men det blir så. Idag har jag i alla fall vart på Ikea och köpt en byrå, och en tröja. Ganska najs, för tröjan kosta bara 50 kronor. Helt OK. Och den tröjan har jag verkligen velat ha länge, men tyckt att jag ska köpa den nästa gång. Och sådär har jag hållt på. Aja, bloggar mer imorgon.

Förlåt..! - Maja

Förlåt att jag typ inte bloggat en skit, men jag har ett socialt liv också. Kan berätta lite om igår och vad som händer idag.

Igår åkten jag och min familj och Linnea och Linneas mamma Jessica till Vingåkers outlet. Vi var där och "shoppade". Jag köpte bara vita converse, ville köpa en skjorta. Men det var för liten. Aja, sen efter det åkte vi till flatenbadet och badade där i en timma. 
Idag ska jag och min mamma åka iväg och köpa en byrå till mitt rum. Sen vet jag inte vad som händer, det får vi se.

Godnatt! - Sanna

Yupp sorry för att jag inte har bloggat nåt tidigare men har FAKTISKT ett socialt liv och orkar inte sitta vid datan hela fucking tiden hahah..
Har vart med emelie hela dan och sen nu på kvällen va man med emelie adam alex och bella nice nice!

Men hörs puss och godnatt! ;*<3


ALLA GUZZAR I STAN SÄGER KSS KSS! - sanna

I det här inlägget tänker jag inte klaga på nåååååånting!! Hehe för som ni kanske har märkt om ni har läst mina gästbloggs inlägg här så tycker jag väldigt mycket om att klaga!!
HAHA!

Nepp men dagen har spenderats i sängen typ hela dagen, har verkligen vart en sån här ' slappdag' :D
Najsigt huuh? :)

Men vi hörs! <3

(sorry för bildlöst inlägg, men det här är ju trotts allt inte min blogg och då kanske man inte ska slänga in massa egobilder på sig själv hela tiden, haha)


Fuck. - Sanna


weheartit.
PUSSSSS SANNAAAA

The day - Maja

Dagen har vart jätte rolig, massor av skratt, haha. Först åkte jag till Bianca vid 8.00. Kom ditt vid 8.55 typ. Sen gjorde vi pannkakor till frukost, sen skulle vi till hennes mammas (hon är lärare där) skola, eftersom Bianca skulle ta sprutta. Sen gick vi hem till henne och kollade på Top Model 5 i mindre ä 10 minuter, sen gick vi o åt pizza. Sen kollade vi på "Men in black". Sen nu är vi här. typ. Haha..

Amen för typ 30 minuter sedan gick Biancas pappa Erik och typ skulle handla mat. Vi ska typ äta tacos! JIPPI!



Ja, det är nog det ända vi har gjort. Nu ska jag gjora en "hår-video", det kanske kommer upp??

Tjadå!

Godmorgon? - Maja

Nu sitter jag troligtvis i bilen på väg till Bb. Det tar ganska lång tid att åka ditt, och pappa börjar vid 10.40. Och det tar ungefär 20-30 minuter att åka dit. Och är väll framme snart. Men ville bara "updatera" (detta är tidinställt). Hörs när jag är framme!

"Ska vi säga så?" - Maja

Jarå, nu blir det godnatt för mig. Och jag sa det. Imorn skjutsar pappa mig till Bianca klockan halv åtta på morgonen. Sen ska jag ätta frulle hos henne, sen vet jag inte vad jag gör. Men aa. Vi hörs imorgon, med ett tidinställt!

Orättvist! - Sanna

Tjabbaaaa!!!! Haha jag vet inte varför men inlägget ser genast mkt 'trevligare' ut om man börjar med nåt sånt...!
Så har eran dag vart bra?

Assssssååå det är så himla orättvist att Julia är i Grekland nu!!! Åhhhh tänk hon kan bada och sola och bli brun ååh så sitter vi här och ruttnar bort i regnet...
(Fast nu är det ju helt okej väder :D )

Så måste jag vänta i 2 månader innan jag ska åka utomlands! Till Turkiet mohahahaha! :D<3
Jag har faktiskt oxå vart i Grekland nänänäääänä (KBRY KBRY) x)
Meeen pusssss pusss /S<3


Bild från förra lördagen! Hhaha onööödig x)<3


BÄSTA BLOGGEN EVER, OMG - Maja

KLICKA HÄR

Hemma - Maja

Kom hem för några minuter sen. Och nu tror jag ska fixa nån tillfällig design så länge. (till min blogg alltså) Ska ju kanske fixa en på måndag med min sysslingen, om hon vill. Haha. Ska fixa den nu, så hörs!

SOMMAR

Helt, nu, plötsligt. Idag, några minuter sedan, kände jag att sommaren hade börjat på riktigt, det var för att jag cyklade ganska mycket idag. Aja, hörs snart.

Jump - Maja

Nu ska vi ut och hoppa studsmatta, tjarå.

Tipsar er bloggar - Maja

Solin Jamil
Nike Grotelüshen
Alva Frostander
Lisa Ström
Isabella Johansson
Julia Englund


Så bliré - Maja

Idag ska jag vara med jempan2. Ska snart dra till henne, vi bor ju så sjukt nära varandra. Men ska ringa henne snart och säga att jag kommer, tjarå så länge. Blir update hos henne sen.

Im home - Maja

Just, eller just just.. för en timma sedan kom jag hem från flatenbadet med Linnea, jätte najs. Och hon hoppade från hopptornet! Båda två, till och med den högsta och nästa gång ska jag också hoppa. Asså från hopptornet, hoppade inte idag eftersom jag hade knappt nån känsel i kroppen och att jag hade trampat på en glasbit. Och föresten, har fått chinos! Mörkblå, asa' najs!

Här är det bra bloggning...

N-O-T

Hehe känner att uppdateringen inte direkt har vart den bästa, men det är ju egentligen feeeeeett läskigt att gästblogga; "tänk om jag skriver konstigt", "undra om dom tycker att den här bilden är fin", " ska jag skriva så eller så"....

Haha fast ne x) Men de blir väl bättre och jag hoppas att DU SÖTA KUSSE har det bra i soliga Grekland medans vi andra sitter här i kalla Sverige, tänker inte ens skriva hur sjukt orättvist det är! ;)<3

XOXO / S<3


FÖRLÅT!!

Förlåt för att jag inte bloggat typ en enda skit! Men nu ska jag börja blogga mer ordentligt här.
Nu håller jag på att ladda ner lite bilder, de kommer säkert komma upp här i nästa inlägg. Dagen har väll vart helt okej, vart hemma alldeles själv (är det nu också) och ätit pizzan till lunch, Billy pizza alltså. Skulle absolut inte orka gå ner 100 meter och sen upp igen och vänta på en pizza i 20 minuter. (dem tar alltid barnen sist) Ah-ah, that's not my thing..

FILMTIPS!!!! - Sanna

Yeees om du e som jag och är lite sådär halvt filmgalen tycker jag att du borde kolla på nån av dom här filmerna om du inte redan har gjort de!


My sisters keeper


deep blue sea


High Lane


I love you Beth Cooper


Mean girls


Bring it on ; All or nothing


The Last Song



Sen finns de ju massa andra! T.ex Twilight, New Moon, Eclipse osv osv
HÖrs pussss

Goodmorning sunshines - Maja

Godmorgon.. haha. Nu har säkert dom på fritids ätit klart. Och jag har just vaknat, haha. Men nu ska jag kolla lite bloggar och så.Och så lyssnar jag på "don't fucking tell me what to do" med Robyn, den är faktiskt jäkligt bra. Vi hörs väll.. senare såklart. Pusspuss.

Tänkte att...

Eftersom jag är såå snäll och gästbloggar här (haha) kan jag väl göra lite reklam för min egen blogg?
Hoppas de e okej?<3

Japp kolla iallafall in min blogg om du skulle vilja de! http://sannabergmans.blogg.se/
Yees vi hörs! Sorry för så tråkiga inlägg! :D
/ Sannnnnnaaaaa

Godmorgon, hehe..

Hehe, blir ingen bloggning idag. Bloggar på min blogg i så fall, sorry Julia..


Vill ha , vill ha , vill ha ! - Maja

Nåt som jag verkligen vill ha är rött läppstift, så jädrans snygg! Och jag tror det skulle passa på mig också, för det passar till min klädstil och brunt hår, tycker jag i alla fall. Det måste köpas in till sommaren, tänk dig. Rött läppstift, nån vit blus, och blåa short's lika med asa' snyggt!

..

It's take a second to say I love you, but a lifetime to show it.
Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met.



//Sanna

Tjabba! Sanna heter jag då....

Yes, och jag är Julias coola kusin!! Och eftersom jag är så HIMLA snäll så gästbloggar jag medans Julia är i Grekland! (a) Fast inte ensam, maja gästbloggar oxå...

Jupp, eeh jag fyller 13 om 8 dagar, jag är bosatt i en rättså liten stad som heter Eskilstuna!  Nu så har väl alla sommarlov och sen i höst när skolan börjar igen blire Stålfors för min del! ( Högstadieskola!) WIHOO
Jag älskar färgen rosa, min familj, mina vänner, min mobil, att shoppa, Twilight, sommaren, killar lite sånt heheh 
Inte för att nån fråga men ändå...xd

HÖRS!


Måste dra! - Maja

Måste dra om typ 5 minuter, ska ta en buss 13.21. Hörs!

TJARÅ

Tänkte bara säga hejdå! ♥ Jag och pappa ska åka snart så ni får ha en toppen vecka så ses vi på Måndag! ♥ :D
puss&kram



// Julia


Jaha det är var ju atans' kul - Maja

Min mobil har gått sönder bara sådär. Kameran fungerar inte. Så nu måste jag ha nån skruttig mobil, eller den är helt okej. Men typ 3 år gammal, sen 2009 typ. Men har frågat lite folk om jag kan låna nåns gamla mobil, men ingen har nån. Men kollar lite på blocket också.

Tjena tja - Maja

Jag heter alltså Maja, och ska gästblogga här på Julias blogg med Sanna, så länge hon är i Grekland. Det ska bli najs, och jag kommer också blogga på min blogg också.
ful bild på mig..

o

Tjena, är hemma nu och ska snart gå ut, eller pappa säger att vi ska gå ut och köpa glass så okidoki (:


Lyssna nu!

Min kompis Maja och min kusin Sanna kommer gästblogga när jag är i Grekland, tänkte bara säga så ni vet ;)



hejsan :)

Fail ↑
Nu sitter jag i min säng hos min farmor med världens minsta dator. Lite tidigare idag var jag och pappa och badade i en sjö. Vi var där typ i 2 timmar och jag badade 2 gånger. Det är ju för fan dö varmt ute! Min pappa ba: Det är lika varmt här som det är i Grekland, mm visst. Eller?.. Jaja men ni får ha en jätte nice kväll så hörs vi lite senare!

Bilder från igår!

Efter skolavslutningen:





På Eyerusalems partja/fest/kalas:







Alla bilder är tagna av Heaven!

failad rubrik

Är det någon som har sett Dum and dumber? Jag och min klass tittade på den i klassrummet. Ni skulle bara veta hur mycket jag garvade när han hällde ut bajset och bajsade! hahahahahaahhahahaha! När alla hade blivit tysta satt jag fortfarande och skrattade! ahahahahaahhahahahahahhahahahahahahahahahhah!

Hissar!

- SPELET TWIST! SÅ HIMLA KUL!

Underbar tjej!


Tjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeena!

Eyerusalems partaj var jättekul, och efter det följde jag med Sofia till bussen. Men vi missade den och fick typ vänta en halvtimme :p Sen går jag hem med värsta ont i magen och har det fortfarande :/..
En blid från busshållplatsen:




Hörs ♥
(fråga frågor på mitt bloggsvar!)

.

Tillfällig design tryck på F5

Greece

PÅ MÅNDAG SKA JAG TILL GREKLAND! ♥ LÄÄNGTAR! SÅ JAG KOMMER INTE BLOGGA PÅ EN VECKA MEN SKA FRÅGA MIN KUSIN SANNA OM HON KAN GÄSTBLOGGA. JAG MIN PAPPA OCH MINA KUSINER SKA TILL E LITEN Ö SOM HETER LEFGAS (STAVNING). PÅ MÅNDAG KVÄLL ÅKER VI ;)


(GREKLAND FÖR 2 ÅR SEN )
HÖRS!

Läs ↓

Hemma från skolavslutningen, saknar alla redan ♥

Om en timme eller mindre eller mer åker jag och Sofia hem till henne. Sen efter vi har varit där några timmar åker vi hem till mig igen och fixar oss. Sen går vi till Eyerusalems partaj (:

-

Nu ska jag gå och dusha, sen typ smörja in mig med krämer och sånt ♥ (:





Nu syr jag ihop min väska :D

.

Skolavslutning imrogon!

Tjeeenare! Idag har jag och Sofia varit och shoppat (om man säger så). Eller poängen var att vi skulle köpa present till Eyerusalem och så skulle jag köpa nya skor, till sommaren ♥ Och * check * nu var det avklarat.
Nya skorna:
Sandal
Opps, kunde inte göra mindre bild..
Och presenten till Eyerusalem kan jag ju inte säga :p. Imorgon har vi skolavslutning klockan 8.00, tidigt.. Sen klockan 18.00 på kvällen har Eyerusalem partja ;) Många partaj de här veckorna.
Min outfit för morgondagen blir: En vit blus, ljusa shorts (dom jag klippte igår) ♥-halsband, örhängen, kanske fläta i håret och converse eller mina nya sandaler (:
Ha det bra! ♥

Ny klippta jeans!

Klippte ett par gamla skruttiga jeans till nya shorts! (stavning ;P)

Idag var jag varit med Heaven/Gochich ♥ Haha, vi satt framför datorn hela tiden :P
HÖRS!

Bilden till min design

Till: Mira

Det är gott med musik ;)


tja

Inte bästa rubriken. Klockan är ju typ bara 16.00 och är hemma själv ;o, nej jag skoja. Men iallafall idag har jag och Sofia varit och köpt slush ♥ Eftersom det är ju typ sommarvärme ut ! HISSAS STORT :D Och sen följde jag med henne på bussen och påvägen dit gick vi in i folk och sa : Oj förlåt, inte råd med glasögon med värsta failade rösten :) Efter det gick jag hem och nu sitter jag här i mitt vardagsrum! Ska fixa designen snart, så vi hörs!


Ny design kommer!

Medans har jag denna !

Är det bara jag som längtar sjukt mycket att se Twilight - Breaking Dawn ? Som kommer ut om några månader typ


Simon vann med Peter var bättre

.

PETER SKA FAN VINNA BIG BROTHER!


Videoinlägg


Ellie Goulding


VaD sKa JaG hA sOm RuBrIK?

Hur ska jag börja detta inlägg? Typ såhär, nu på helgen har jag varit med Sofia. I fredags kom jag till Sofia vid 11.00, sen åkte vi och åt lunch. När vi kom hem fixade vi in till hennes fest/kalas/partaj. Klockan 18.00 började det och då kom 7 girls ♥ Vi hade super kul till klockan 21.00. Typ klockan 1.00 somnade vi, vi hade först haft krig i sängen misstolka inte. I lördags åkte vi till min farmor och sov där. På kvällen satt vi och tittade på Jönssonligan - guldfeber, hahaha den var fett kul :p Nu på söndagen kom vi hem vid 17.00 och Sofia åkte 18.00,
Hörs!

BLOGGAR IMORGON!



Bild i repris


WEHEARTIT

Tumblr_lm7ds8jufn1qhw4hpo1_500_large

Ska snart åka till Sofia, Hörs! Idag, Imorgon eller i överimorgon!

NY KATEGORI!

Har gjort en ny kategori som kallas " dagens failade bild ". Det går alltså ut på att jag ska försöka ta en failad bild nästan varje dag och lägga upp :)
Dagens failade bild idag är:
* Osminkad *
Herregud hur länge jag satt och garvade!
//Bulle

Badat!

Med Vickan! Inte i ett badhus utan i en sjö :D andra doppet hittils, jag doppade tom huvudet ;o Aja, det var ändå iskallt.. Imorgon har Salt partaj det ska bli nice! ♥ Sen kommer jag sova där för min dada ska typ vara i malmö tills söndag, men sen på lördagen när jag ska sova hos farmor ska hon följa med :p ♥ Vi är lediga tills på Måndag! Chokt skönt, bara chilla! ahahahaha (vet inte vad som var så kul).
Bilder:
Efter:
Vi träffade en jätte gullig katt ↑
// Bulle

Dagen outfit! Ett stort peace! Ska åka och...

dsc03328 (MMS)

Dagen outfit! Ett stort peace! Ska åka och bada med vickan snart, så vi hörs ikväll ;-) <3


1 JUNI !

Kom att tänka på det nu ;) Fyller år om 28 dagar ! ♥

-


TJATJATJATJATJA!

Nu sitter jag i mitt rum och rensar mina kläder.. Och datorn har jag en liten bit ifrån så jag kan bara byta plats lite då och då :)
Iallafall idag har jag varit hemma hos Jennifer med Maja, Sofia och Olivia ♥ Men nu måste jag fixa mina kläder, Hörs!
ONE PICE ♥

RSS 2.0