Jag lovar att lägga upp bilderna från grönan imorgon

.

Veronica Maggio




Dag 5 – Mitt favoritplagg

Var bara tvungen att välja kepsen också !
Mitt favoritplagg är en magtröja från BikBok 150 - 200 :- Men vi säger att man får välja favorit accesoar (stavning) då väljer jag min älskade NY keps ♥
Favoritplagg ↑
Favorit accesoar ↑
Kram !

!

http://inmind.blogg.se/
Jättebra blogg !

:D

Tog inte direkt tusentals bilder , men några blev det ! Jag hade iallafall jättekul idag ! ♥ JAG ÅKTE MELLAN FRITTFALL :O alltså katapulten , den var as läskig ! Insane , Twist och blåtåget var inte öppet. JÄVLIGT DÅLIGT ! D: Fast min favortit karusell är Jetline ! Swingfly uppträdde ! Dom var jätte bra !
Jag ångrar att jag inte köpte fotot dom tog när vi åkte Jetline ! Men dagen var ändå väldigt kul på grönan ! Snart ska vi äta och sen ska vi till majbrasan ! En till sak som är dålig , jag vann aldrig på chokladhjulet :p
Vi hörs !
Bild från Google , min favorit karusell ;)
(ni får bilder senare (: )

nu är vi påväg till grönan ! :-D kommer ta...

dsc02775 (MMS)

nu är vi påväg till grönan ! :-D kommer ta tusentals foton !


Riktigt fin min ..


VICKAN !!

Nu är jag med Vickan ! Hon ska sova hos mig och imorgon ska vi till GRÖNA LUND ! ♥ Min kusins pappa fick gratis biljetter och intrände och allt ! För han typ jobbar på ett företag ! :D Jag längtar jätte mycket ! Det toppen för jag och Vickan har blivit 1.40 ! :D ♥ Dagen var som en vanlig fredag typ vi slutade 12.45 och sen var jag Sofia , Filip och Adam med varandra på fritids och hade skojj. Eller vi var i korridoren och och lite ute.Till mellis var det glass och bullar , efter satt vi i kapprummet med Vickan , Maja , Janet , Isabella , Mirlinda , Filip och Adam. Vi tittade olika trailer på skräckfilmer (: Haha , det var jätte kul ! Har inte så mycket mer att skriva , men ni får hare gött !
Hörs !

HISS !


- Nyponsoppa ! , det är så hilma gott ! ♥ Skulle kunna dricka det varje dag !


hur kan jag gilla den här låten ?

Okej , hatar refrängen men älskar det andra ♥

Bloggar jag läser !

LÄNKAR :

http://majalindholmm.blogg.se/
http://heavengebrekristos.blogg.se/
http://ssofiaofsweden.blogg.se/
http://alvafrostander.devote.se/
http://holanike.blogg.se/
http://hejnattah.blogg.se/
http://sannabergmans.blogg.se/
http://inmind.blogg.se/
http://kenzas.se/
http://lilows.blogg.se/
http://vegaaz.blogg.se/
Tror det var alla ;)
Vi hörse !

jag er bäst

Kom inte på nån rubrik :p Nu är jag med Salt ♥ Vi sitter framför datorn och käkar lite mellis. Idag var det ett lite bråk mellan min 2 killar i min klass ( min kille och nån annan kille i min klass) , men jag tror de blev polare igen (:
Har inget att skriva så vi hörs !

jag har typ världens skönaste magtröja ! D...

jag har typ världens skönaste magtröja ! Den är så len och tunn mot huden :-) skit skön Asså ! Har köpt den på BikBok för typ 150 - 200 , älskar den ! Ett inlägg om en tröja :-P haha ! Tror det blir sista inlägget för ikväll så ni får hare gött !


kanske ska gå & lägga mig ..

Eller kanske inte (: Jaaa , vad ska jag säga om dagen då. Hra typ berättat när jag var med Maja innan dansen men hon följde med mig hem efter sen också ♥
AHAHHAHAHA !

Dag 4 – Min humor

Jag har sämsta humorn , jag skrattar åt allting som är så jävla tråkigt igentligen, men för mig i min lilla värld blir det ju as kul ! Om jag sitter pratar med mina tjejjor och vi snackar och något och jag säger något kul (som dom tycker är jätte tråkigt) börjar jag as garva :D Dom bara tittar på mig skumt .. :p Aja jag har iallafall sämsta humorn !

Tjarå ♥

MAAAAAAAJJJJJJJAAAA!

Idag är det Onsdag (som kanske alla vet) och då ä MAAAAAJJJJJAAA in the house (hemma hos mig :p) Vi sitter med två datorer och äter typ digestivekex ♥ 17:40 möter vi Olivia och Eyerusalem sen sticker vi till dansen ;)


Höres !

Dag 3 – Min bästis

Min bästis heter Ebba och är 11 år. Vi går i samma skola men hon går i min paralellklass. Vi har varit bästisar sen 1:an i alltså 5 år ♥ Vi är inte så mycket med varandra på fritiden längre , men förut var vi med varandra hela tiden typ (: Förra sommaren följde hon med mig till skärgården (: Kanske ska berätta lite om henne , hon fyller år 27 maj .. Hennes favorit färg är gul. För några månader sen flyttade hon och vi bor inte nära varndra längre .. :( Till sommaren ska hon byta skola .. Men vi får försöka träffas på fritiden och sånt (: Hoppas ni fick lite skojjig fakta om mig bästis ♥

Varit ute ! ..

Med Vickan , Mary och Sofia ♥ Vi träffade 2 killar och vi började dissa varandra och ha lite kul (: Haha ! Men nu är jag hemma ! Jag ska nog till skolan imorgon för jag känner mig typ helt frisk :D


Hörs !

jag tittar på ..

101 sätt att åka ur en gameshow ! På tv3 play ♥

JAG VILL GÅ UT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAHHHHHH !!!! DET ÄR JU TYP SOMMAR OCH JAG SITTER INNE OCH ÄR SJUK !!!!!!!!!!!!! AAAAHHHHHHH !!!!

.

Förlåt att jag inte har bloggat .. Har varit magsjuk , jag är fortfarande lite sjuk men jag spyr inte längre .. Jag har typ fått feber nu och jag har inte sovit på hela natten , för jag var tvungen att gå upp och spy .. Hela tiden typ. Idag ska jag bara ta det lungt och vila. En påminnelse jag ska vara på klassresa mellan den 12-14 maj , då kommer min kusin Sanna gästblogga !

Hörs !

6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Angelica ♥
(hittade ingen bild på oss två)

Nu orkar jag blogga ;) : Dag 2 – Mitt/mina djur

Jag har inget djur just nu men jag har haft ungefär kanske 10 hamstrar :p Asså jag skaffade en hamster när jag var 7-8 den döpte jag till Pluto. Nått år senare dog han och då skaffade jag en till hamster som jag döpte till Pärlan. Pärlan fick 7 ungar (alla var dvärghamstrar). Vi sparade 2 och skänkte de andra till djuraffären. Lakris och Mint sparade vi ♥ Jag tyckte det var så kul med hamstrar så jag köpte en till ;) (så jag hade 3 hamstrar) , det var en guldhamster jag döpte till Viola ♥ Nu har jag inga hamstrar men jag skulle gärna vilja ha en (:
Hörs !

Glad påsk !

Orkar inte blogga

grymma låtar !






'


Toppen humör !

Har varit ute hela dagen och cyklat med Vickan , Heaven och Sofia ( Vickans lillasyrra ). Jag som tänkte att jag skulle komma hem vid 20.00 men så blev det lite senare .. kom hem typ nyss :p Linnea , Vickan , Sofia och några andra var på taket som igår !
Hörs !

Dag 1 – Mig själv

Ja , som sagt jag heter Julia och är en väldigt glad och positiv tjej ! Jag föddes 29 Juni 1999 och är då 11 år gamal. Jag bor ensam med min pappa och har inga syskon .. Jag har många vänner och en bästis som heter Ebba ♥ Mina intressen är att dansa , vara med kompisar, cykla och att ha kul ! Ungefär det gör jag på min fritid ! Jag har jätte dålig humor , det är typ därför jag älskar att skratta för jag skrattar nästan åt allt ! Ja , vet inte riktigt vad jag ska skriva för mer ointressant fakta om mig !
Kram Julia

Lära känna min på 30 dagar

Dag 1 – Mig själv

Dag 2 – Mitt/mina djur

Dag 3 – Min bästis

Dag 4 – Min humor

Dag 5 – Mitt favoritplagg

Dag 6 – Mina favoriter.

Dag 7 – Innan jag dör vill jag...

Dag 8 – Det här saknar jag.

Dag 9 – Vad som får mig att må bättre.

Dag 10 – Min tro

Dag 11 – Något som alltid får mig att gråta

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Mina rädslor och fobier

Dag 14 – Det här är min favoritplats

Dag 15 –  Om jag vann en miljon skulle jag..

Dag 16 – Det här är jag beroende av

Dag 17 – Tanken bakom mitt bloggnamn

Dag 18 – Vad är kärlek?

Dag 19 – 10 punkter som är bra med mig och 10 som är dåliga.

Dag 20 – Vad gör mig unik?

Dag 21 – Mina intressen.

Dag 22 – För ett - två år sen så...

Dag 23 – Vad jag fotograferar med

Dag 24 – Varför jag började blogga

Dag 25 – Ett 1 år gammalt foto och ett nytaget

Dag 26 – Vart vill du resa?

Dag 27 – Det här ångrar jag.

Dag 28 – När jag tog hål i öronen

Dag 29 – Saker som irriterar mig

Dag 30 – Den här månaden


riktigt kul

Idag ! Ska försöka berätta lite kort ;)
På morgonen kom Janet till mig och vi gick runt och sa " Glad påsk " och såg lite töntiga ut (:. Fast vi gjorde det för godiset och the moneys skull ♥ Man blir ju fan rik på det :o Nej , jag skoja mne lite pengar fick vi ihop (: Vid 16.00 skulle Janet hem och då mötte jag Heaven. Vi cyklade i typ en och en halv timme sen kom Vickan , då gick vi runt och sa " Glad påsk " (igen) Heaven gick hem sen , då var jag, Vickan och Vickans lillasyster kvar. Vi gick och plingade på Linnea och hon ville vara med. Kan inte riktigt förklara men vi var uppe på taket av ett höghus eller vad man nu ska säga. Vi stog på taket och skrek till människor som gick förbi ;) Sen fick jag och Vickan lite gamla kläder av henne ! Jag kom hem ungefär 21.30 , och fråga inte hur vi kom upp till taket vi hade iallafall nycklar dit ..
Hörs !

På röstningsgrejen ..

Är det 67 procent som har röstat på " Foton " , så jag tänkte ladda upp några foton jag tog för 2 dagar sen ;)

Rumpa !
Sen några failade bilder ( som jag försökte göra proffsiga )
HÖRS !

Bildbomb .. inte. Kunde inte ladda upp resten

Herregud vilket smile :p ( jag bjuder på den här bilden )
Ni får några failade bilder :)

23 unika ! ..

YEAH !
FORTSÄTT SÅ BRUDAR/MANNAR ! ♥

5 saker ni kanske inte visste om mig ..

- Jag har färgat håret 3 gånger, men alla färger var någon nyans av brun.
- Jag har alltid ett hårspänne på sidan av mitt hår oavsett vilken frisyr jag har.
- Jag hatar att frysa.
- När jag ska gå upp i min port springer jag upp snabbt för jag är livrädd att någon ska komma ut ur källaren.
- Jag älskar nyponsoppa och blåbärssopa
puss&kram

LALALALALALALALALALALAAL TONIGHT WE GOING HIT ON THE FLOOR ! - fattar ni vilken låt ?
Nu är jag hemma , har längtat typ :p HAHA ! Nej men jag var ju hos mina kusiner och vi var på någon marknad , jag fyndade lite ;) Detta ↓
Den är sexigare i verkligheten ! SKOJJA ! Men den är snyggare i verkligheten ..
Tygväska för bara 10 kronor ;o
KLUBBA ♥
Nu ska jag ut och cykla med Vickan och Heaven , Vi hörs !

Ni får bildbomb ..

Imorgon !
Jag har typ nyss dushat , fast jag skulle göra det för några timmar sen :p Men jag fastnade framför tv:en något pogram sem heter " Huset fullt med/av hundar " ! Haha !
Hörs imorgon !


Rösta !

Omröstningen Vad vill du se i mina inlägg ? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!


Hos farmor.

Nu är jag hos farmor .. Kanske ska berätta lite om dagen ? ( inget svar ) , men jag gör det ändå :D. Jag mötte Vickan vid klockan 9.30 , sen gick vi till fritids och mötte Janet , Heaven och Mirlinda ♥ Vi var ute och körde king och ritade/målade på asfalten :p Tiden gick och plötsligt var det lunch. Vi åt hamburgare ! ( kbry. ) Efter lunchen hade vi 5 - kamp , mitt lag förlorade .. Hahah ! Vi var sämst :D ! Ja , klockan 3 gick jag hem och farmor hämtade mig 4 ! Snart ska jag nog gå och dusha ( igga att jag stavar dusha fel ) och .. någonting kul :p 
Hörs!

Jag är med i en fototävling hos : ..

http://laestanders.blogg.se/
Min blid ↑

hej välrlden !

Nu ska jag äta frukost och fixa mig sen drar jag och möter Vickan då går vi till fritids tillsammans (:. Ikväll kommer jag vara hos min famor (ingen bryr sig.) Jaaaa , och nu har jag inget mer att säga. Så vi hörs ! ♥



Va fint jag håller mobilen ;)

Bachelorette

.. Tittar jag på nu !
Första avsnittet jag tittar på , fast jag började titta mitt i programmet :p Kommer inte bloggar mer idag så jag säger väll God natt ♥ Ps Kanske bloggar från mobben på fritids ;)
Hörs !

Bachelorette

.. Tittar jag på nu !
Första avsnittet jag tittar på , fast jag började titta mitt i programmet :p Kommer inte bloggar mer idag så jag säger väll God natt ♥ Ps Kanske bloggar från mobben på fritids ;)
Hörs !

haha tittade åt ett annat håll :-P jag har...

dsc02690 (MMS)

haha tittade åt ett annat håll :-P jag har nyss lämnat sofia på busshållplatsen och nu är jag påväg hemmåt ! Vi hörs !


länkning

http://sarahtjulander.se/
http://sarahtjulander.se/
http://sarahtjulander.se/

5:e bilden: En gammal bild på dig själv.


Orkade inte ta bort Maja :p ♥

Dagens outfit / facelook !

Outfit :
Facelook :
Ego bild :D !

.....


Hej!
Ungefär klockan 12.00 kom Sofia och hämtade mig på fritids. Sen åkte vi till ett köpcenter typ. Vi shoppade godis :p Till påsk ♥ Och just nu delar jag upp lite godis medans Sofia bloggar eller vad hon nu gör. Haha jag sa typ till alla : Chilla med livet mannen :p Sofia tyckte det var lite jobbigt ♥ :D ! Men vi har funderat att göra ett videoinlägg , så vi får se om det blir något ;). Annars gör jag ensam när hon har gått hem , bara kanske ..
Några failade bilder från idag :p :




Hahhahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahahha ! TITTA MIN MIN ! AAHHAHHA !

Khadidjet ♥♥♥
Vi höras !




kötti fy fän !

Vi säger att jag skrev nåt på finska :p Hahaha ! Jag och Vickan har nyss cyklat en lång cykelrunda , men vi blev lite trötta så vi gick hem till mig. Idag har jag fått en köttbullare det är ... kan ni gissa vem ?
Okej okej jag ger er 2 ledtrådar. 1:a ledtråd hon börjar på V. 2:a ledtråd hon slutar på ickan. Nu kommer jag inte ge er fler men ni får lista ut själva ;) Jag och Vickan sitter och dunkar en jääätte good låt den heter Kiss me , ni vet den som var " Dagens låt " igår :p ( väldigt skojjigt att veta :p ).
Vi hörs !

Veckans blogg !

http://inmind.blogg.se/
http://inmind.blogg.se/
http://inmind.blogg.se/

4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Hahahahahah ! Jag Maja och några fler lekte killar :p !

Go morron !

Nu sitter jag i min soffa och äter frukost ♥ Jag vaknade ungefär klockan 10.00 men jag läste lite tidningar i typ en timme :p Har inget att skriva så vi hörs senare !



några bilder från igår

Hahahahah !
Spinderman !
Hopp igen (?) :p
Khadidjet ♥
Har massvis till , de andra ville inte vara med på bild :(
Bjuder från Torsdags

dagens låt !

http://www.youtube.com/watch?v=CcivG6KBnY4&feature=related

3:e bilden: En bild på någon i din familj.

Mamma ♥

2:a bilden : En bild på dig själv.


HELLO

Måste berätta om igår !
Efter skolan gick jag och Sofia hem till mig och packade , sen mötte vi Jennifer och Olivia vid busshållplatsen. Jag och Sofia skulle sova hos Olivia men Jennifer skulle stanna där för att .. någonting var det. Vi tog massvis med bilder ! ♥ Vi hade jätte roligt ! Vi garavde typ hela tiden :p Sen stog vi på ballkongen och skrev till främmlingar :p HAHA ! Men sen skulle Jennifer hem och då gick jag Olivia och Sofia och hyrde två filmer Chihuahuan från Beverly hills 2 : ↓

Och Beck : Levande begravd :

Hittade ingen annan bild :p
Sen köpte vi godis oxå ! På kvällen somade Olivia ( som vanligt ) :p ♥ Hahaha men då var jag och Sofia uppe och hade kul ♥ Jag kanske lägger upp några bilder från igår (:
Men iallafall när jag kom hem så hämtade jag pengar för jag skulle köpa en Frida - tidning. Så gick jag pappa och pappas tjej och letade efter en frida tidning , Men de hade inte den någonstans ;o. Fast sen så gick vi en lång promenad på typ två timmar. Och spelade lite basket och fotboll. Liten utedag :p. Kanske ska ringa Vickan snart och fråga om hon vill gå ut och cykla !
Vi hörs !


..

Förlåt om jag inte bloggade igår .. Hade fullt upp .. Nu äter jag och Sofia digestive kex och dricker vitamin dryck. Snart ska vi till busshållplatsen och möta Jennifer och Olivia. Jag och Sofia ska sova hos Olivia ;) ♥
VÄLDIGT NICE ! Så jag kommer inte blogga , men ni får vänta tills lördag. En sak till DET ÄR PÅSKLOV :D

Vi hörs !


Te time ♥♥♥

LOVE !

1:a bilden : Någon du umgås väldigt mycket med.

SOFIA

pruttar :D

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2:a bilden: En bild på dig själv.
3:e bilden: En bild på någon i din familj.
4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8:e bilden: En person som du saknar.
9:e bilden: Någon i din släkt.
10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11:e bilden: En person du kan berätta allt för.
12:e bilden: En bild på din vardag.
13:e bilden: Du och någon klasskompis.
14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15:e bilden: En person som du vill vara med.
16:e bilden: En bild på dig själv.
17:e bilden: En ovanlig bild.
18:e bilden: En bild på din fritid.
19:e bilden: En person som är snygg.
20:e bilden: En bild på dina närmaste.
21:a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22:e bilden: En bild på en tid du saknar.
23:e bilden: En bild från i somras.
24:e bilden: En bild som gör dig glad.
25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28:e bilden: En tokig bild.
29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Igår såg jag ..

Sanctum ( stavning ) , det är nån äventyrs film typ .. fast de är i vatten grottor hela filmen :p nästan .. Den är lång tråkig i början men när den kommer lite över mitten blir den bra ! Den är jättebra ! ♥


Vi hörs !

Vi hörs !

Vi hörs !

Jag och Sofia har varit i ..

Ett köp center typ ♥ Vi skulle bussluffa med Belall , Sem och Heaven men de ville inte .. Påvägen hem på bussen var vi SL buss guide okej vi var flummiga SL buss guide tror jag det hette :p Vi blev typ bästa kompisar med buss chafförren hahaha inte bästa kompisar men kompisar ;) hahah !
Jag kommer sakna Sofia otroligt mycket när hon byter skola .. ♥
Hoppas jag kommer in i samma skola som henne ..

I ♥ YOU


Fail bild :-P Nu sitter jag Brevid Sofia ...

dsc02568 (MMS)

Fail bild :-P Nu sitter jag Brevid Sofia i klassrummet , vi ska se nån film som heter sebbe. Haha vi tittar typ på filmer hela tiden ;-) Vi hörs !


Nu läser jag lite gamla frida tidningar ! ...

Nu läser jag lite gamla frida tidningar ! Skojj ;) puss&kram


fuck it ( jag gick runt och sa det hela dagen, haha inte för det är så fräsht )

Nu äter jag och Sofia små safari youghurtar jätte goooooooooott ♥ Haha , jag har typ ätit 8 st. Nu har jag lite ont i magen .. :p Sofia sitter brevid mig och garvar , jag vet inte direk vad hon garvar åt (?)
Vi hörs .. !



Nu ..

Sitter jag i skolan .. Egentligen skulle vi bara testa användarnamnen och lösenorden och sånt men man är ju lite finulig :p Hoppas ingen märker. Jag och Jennifer gick nyss ut i kapprummet , så nu kan jag väll ha lite kul (: Vi hörs när jag kommer hem ! ♥


(Mobilbloggar) För en liten stund sen dush...

(Mobilbloggar) För en liten stund sen dushade jag och fixade mig iordning. Känner mig väldigt fräsh ;). Men nu ligger jag i min säng och försöker sova, men det går inte så bra .. Vi hörs imorgon !


Middag hemma hos Vickan !

Pommes , biffar och fetaost ♥ * gillagillagilla *

Bilder från igår / idag !

Igår :
Vilket smile :p
Idag :
Hhahahahahahahahahahahaahahahahhahahaha !
Körv körv är gött gött.
puss&kram

..

Nu har jag tittat klart på trassel , den var inte såhär jättebra men ganska bra , den är ändå värd att se ;)


Nu blir det :

TRASSEL ! PAPPA LADDADE NER (:

ett gammalt handskrivet inlägg , för några timmar sen !

Jag har nyss varit ute med Vickan och Heaven ! Det är jätte soligt ute :D

Nu har jag och Sofia bestämt att vi inte f...

dsc02561 (MMS)

Nu har jag och Sofia bestämt att vi inte får äta godis på en vecka .. Vi hörs !


!

Hhaha ! Titta inlägget nedanför , det var inte meningen att det skulle bli tidsinställt ! :O. Det där kallar jag skills ! Nu ligger jag och Sofia brevid varandra och gosar och äter vi lite godis :p ♥



puss&kram

Tjoo bree ! Vad händish jao ? Haha skoja ,...

Tjoo bree ! Vad händish jao ? Haha skoja , Salt ligger Brevid mig och gör nåt kul http://ssofiaofsweden.blogg.se. Vi hörs imorron !


RESULTAT !

Fast jag ska fixa den snyggare ;) Jag vet inte direkt vad jag ska skriva i den .. Vet någon som kanske har en bloggbok ? ♥ Ge mig tips !

Fett mycket failat

Asså seriöst kan jag stå still eller ? ..

Skulle ..

Kasta Sofias mössa till henne och då hände ju det värsta. Den ska fastna högst upp i ett träd !? Jag kastade massa saker på den till och med en Citron :p Fast sen hjälpte min granne mig att ta ner den .. Jag fick typ panik :p

fyfän

Oj , råkade publesera ( stavnig ) @skolan typ 4 gånger (?) :p. Hahah ! Fail. Snart ska Salt åka någonstans och sen kommer hon tillbaka och då ska vi köpa godis och hyra film ♥ Säkert Beck. Vi typ älskaaaaaar Beck ! Eller så hyr vi nån komendifilm eller kanske båda två , vem vet .. Iallafall hon kommer sova hos mig och vi ska ha riktigt mys pys !. En riktig chill kväll fy fän ! (:  Så vi får höras !



@skolan. Nu sitter jag och Sofia i kapprum...

dsc02539 (MMS)

@skolan. Nu sitter jag och Sofia i kapprummet och jobbar med historia, eller vi pratar typ bara ;) Vi hörs !


@skolan. Nu sitter jag och Sofia i kapprum...

dsc02539 (MMS)

@skolan. Nu sitter jag och Sofia i kapprummet och jobbar med historia, eller vi pratar typ bara ;) Vi hörs !


@skolan. Nu sitter jag och Sofia i kapprum...

dsc02539 (MMS)

@skolan. Nu sitter jag och Sofia i kapprummet och jobbar med historia, eller vi pratar typ bara ;) Vi hörs !


@skolan. Nu sitter jag och Sofia i kapprum...

dsc02539 (MMS)

@skolan. Nu sitter jag och Sofia i kapprummet och jobbar med historia, eller vi pratar typ bara ;) Vi hörs !


två grymma låtar



hello, përshëndetje, مرحبا, salam, Բարեւ Ձեզ,γειά σου, ciao, hola !

" hej " på några olika språk (?) Nu är jag med Linnea , jag tittar på lite bloggar och hon verkar titta på youtube klipp .. Fotar bloggboken senare ;););););) ! puss&kram


Nu ska vi se på Förotsungar ;-) Vi hörs !

Nu ska vi se på Förotsungar ;-) Vi hörs !


Fotar bloggboken imorgon ;)

hahahah!

Bilder från igår

Bjuder ..
Jag ser ut som en Alien :p
Det var typ alla ;) Vi hörs ! ♥

bloggbok ♥

Nu ska jag och Maja göra varsin bloggbok ni får se resultatet sen ;) Vi hörs !

nu är jag med sexiga maja

Vilken underbar rubrik ♥ Vi äter chips och dricker vafan det nu heter typ Trocadero. Igår var jag ju hemma hos Sofia och hon skaffade en blogg ! Checka in ;) http://ssofiaofsweden.blogg.se ♥. 18.00 drar vi till street dance. Så vi hörs väll ikväll (:


Haha gör khadidjet minen och Maja försöker vara sexig :´p

Bild i repris

testar att mobilblogga!

dsc02530 (MMS)

testar att mobilblogga!


yeah !

Fin fin rubrik ♥
Just nu är jag med Sofia (: ska sova hos henne. Idag har typ halva klassen varit i ****** HAHAHAHAHAAHAHAH FAIL NI FÅR INTE VETA :P Jaja men vi var där hade kul käkade på donken , och åkte buss och hade sjuk kul fy fän ♥
P.s Sofia kanske ska skaffa blogg ♥ YEAH !



Jag har ett nytt smeknamn Bulla ♥

puss&kram

jag är så snäll ..

MOT AC ♥
Eftersom han kallar mig bby ( som jag då tror betyder bebis ) , så säger jag bebis till honom ! ♥ Fast han menar typ älsklign elr nåt sånt där. Haha ska fortsätta länge .. evil devil facebook smiley squint squinting facebook emoticon

Erikstalsbadet ♥

Tjenare tjenare !
Idag var jag och Vickan i Erikstalsbadet (: Efter allt lek och sånt tog vi en 2 simrundor , lite motion :p ( stavning ).
Sen påvägen hem såg vi MORGAN ALLING ! Så här gick det till : Jag började stirrra , sen undrade Vickan vad det var så hon började också titta. Sen såga han oss , då log han och sa : tjena tjena ! Fett coolt på nåt sätt ;p Han är ju typ en kändis :o :p
Det där är Morgan Alling ↓




puss&kram

Heaven tvingade mig att göra ett inlägg ..

Haha skojja ! ♥ Men hon ville :p. Nu så har jag väldigt tråkigt förutom att jag chattar med Heaven och Vickan (:
För typ en halvtimme sen kom jag hem. Jag Vickan och Vickans syrra var ute och cyklade i vattenpölar. * super kul * :D. Haha det var kul för jag blev väldigt blöt ;). Snart ska jag gå och dusha , sen kommer jag tyvärr inte blogga mer för pappa säger att jag är inne på datorn alldeles för mycket , så jag får väl bara ha tråkigt sen .. Men vi hörs imorgon istället ♥

Kram Julia

Dagens låt.


HAHAAHAHAHAHAHAH !


Min & Vickans videoinlägg !

Haha : - Nu är jag med Victoria och sen med datorn :p

Ska ut och cykla med ..

VICKAN ! x) ♥

god morgon (:

God morgon människor ♥
Jag vaknade ungefär vid 9 ;o Tidigt .. Snart cyklar jag till Vickan , sen ska vi hitta på nåt. Outfiten idag är : Mjukisbyxor , färglada strumpor , ett vitt linne och en grå kofta.
Vi hörs senare ♥


God natt ! ♥

Ska inte lägga mig nu men vi hörs imorron (:

SPRALLIG !

Jag är jätte sprallig , jag hoppar runt i mitt rum och sjunger : I like it - Enrique Igilesias! Haha det är så kul :p Jag har nyss bytt skosnören på mina converse till lysande rosa ;) Jag har också tagit bort sminket och smörjt in mig med krämer och skit ♥ Och jag är absolut inte trött ! :D
Vi hörs lite senare !

Nu äter jag fruktsallad

* mums *
Tänkte börja göra videoinlägg oftare. Vad tycker ni ? ♥

Videoinlägg ♥

puss&kram ♥

Tog den nyss ;)

Det ser ut som jag har mer mascara på ena ögat :o

(:

Idag har jag varit med Vickan, fast jag är med henne nu också ♥ Vi var på hennes syrras balett. Vi köpte fanta , lite godis och tog några bilder ! Efter det åkte vi till ett shopping center eller vad man ska säga och köpte en keps och skosnören. Men nu ska vi se Efterlyst och sen gå ut och cykla, så vi hörs ikväll !


Gästbloggar !

Hej jag heter Victoria och jag gästbloggar på Julias blogg . Hon är på toa så jag passar på :P Strax ska vi titta på efterlyst men måste dra nu ..

2 nya grejjor ♥

Keps från stadium :- 50 kronor.
Och lysande rosa skosnören ;) ( som jag inte orkar fotta )

jag älskade den när jag var liten.


DENNA BLOGG ÄGER !

http://tyras.se/
http://tyras.se/
http://tyras.se/
http://tyras.se/
We love it.

Just precis exakt just nu :p

Skype med Sem och nån kul video (:

Shoo bre ! Jag läser en bok i skolan som heter Shoo bre eller alla gör det :p Nyss har jag cyklat med Vickan, lite blött blev det .. Det var väldigt dimmigt , Vickan lurade mig eftersom det är första april. Såhär sa hon : Jag har läst en bok och där stog det Första april det var dimmigt ute .. Flickan gick hem , och blev mördad påvägen .. Hon hade nyss varit med sina kompisar .. Jag blev lite skraj , det var ju dimmigt ute och jag skulle gå hem ensam , men sen sa hon april april .. :p Just nu tittar jag på Talang ! ♥
Så vi hörs !


Vad är meningen med livet ?

Tycker du ..

Dagens klipp


Nu är jag med Sofia , vi sitter och garvar ihjäl oss ! :D Hahahaahahahahahah !
Vi hörs älsklingar ♥ Hhaah skoja !

RSS 2.0